Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κάνιας στην Τρίπολη! Η “ασπρόμαυρη” αποστολή

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κάνιας στην Τρίπολη! Η “ασπρόμαυρη” αποστολή
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δίχως τον Κάνιας θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 16η αγωνιστική της Superleague.

Ο Χοσέ Κάνιας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, για τον αυριανό (13/1) αγώνα με τον Αστέρα, για τη 16η αγωνιστική της Superleague.

Εκτός αποστολής έμειναν ακόμα οι Μαλεζάς, Χατσερίδης και Κίτσιου.

Αναλυτικά

“Το τελευταίο ματς του 2018 ήταν μια εκτός έδρας δοκιμασία χαρακτήρα. Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο πρωτάθλημα με άλλη μια, ακόμα πιο δύσκολη, εκτός έδρας δοκιμασία χαρακτήρα.

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι από αυτά που μπορούν να… ξεκλειδώσουν τον τίτλο κι ο ΠΑΟΚ πάει στην Αρκαδία για να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του.

Νοκ άουτ από αυτό τον αγώνα είναι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής.Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Πασχαλάκης , Ρέι , Μάτος , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Τόσκα , Μπαλογιάννης , Σάκχοφ , Μπίσεσβαρ , Μαουρίσιο , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Ουάρντα , Λημνιός , Καρέλης , Άκπομ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις