Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ζήτησε εξηγήσεις ο Σαββίδης – Προσπάθεια… ανασύνταξης στα αποδυτήρια

ΠΑΟΚ: Ζήτησε εξηγήσεις ο Σαββίδης – Προσπάθεια… ανασύνταξης στα αποδυτήρια
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε η σύσκεψη που έγινε στον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει το “παρών” – Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες του μετά την εντός έδρας ήττα από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, η οποία έφερε και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Europa League.

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τους “32” του Europa League, που συνοδεύτηκε από τραγική εμφάνιση -μέσα στην Τούμπα- κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, έφερε έντονο προβληματισμό στην ομάδα.

ΠΑΟΚ: “Έμεινε η απαίτηση για νταμπλ και μια συγγνώμη των παικτών”

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε σύσκεψη στο Μακεδονία Παλάς αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, στην οποία συμμετείχαν όλα τα στελέχη της ΠΑΕ, αλλά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκεί, ο ισχυρός άνδρας του “δικέφαλου του Βορρά” εξέφρασε τους προβληματισμούς του, ενώ συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν.

Λίγο πριν βρεθεί στη συνάντηση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την εμφάνισή που είχαν κόντρα στην ΜΠΑΤΕ, ενώ προσπάθησε να τους ανεβάσει τη ψυχολογία και να… κοιτάξουν πλέον το πρωτάθλημα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις