Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παραδέχθηκε τις… βουτιές ο Νεϊμάρ! Το σχόλιο σε διαφημιστικό σποτ – video

Παραδέχθηκε τις… βουτιές ο Νεϊμάρ! Το σχόλιο σε διαφημιστικό σποτ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Νεϊμάρ ήταν ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να βοηθήσει τη Βραζιλία να διακριθεί, αλλά έγινε και… περίγελος όλου του κόσμου, με τις συνεχείς του “βουτιές” στο χορτάρι και το “θέατρο” των τραυματισμών. Το παραδέχθηκε και ο ίδιος σε διαφημιστικό σποτ.

Ένα διαφημιστικό σποτ και τα… αρκετά χρήματα για αυτό, έφθαναν για να κάνουν τον Νεϊμάρ να παραδεχθεί το “θέατρο” στα παιχνίδια του Μουντιάλ, όπου συχνά πυκνά βρισκόταν στο χορτάρι “σφαδάζοντας” χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

Ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας αναφέρθηκε στο γεγονός σε ένα διαφημιστικό βίντεο με “εξομολογητικό” τόνο, όπου βέβαια δεν παραλείπει να δικαιολογήσει τον εαυτό του, για τις ενέργειές του στο γήπεδο.

Η παραδοχή στο διαφημιστικό

“Μπορεί να θεωρείτε πως υπερβάλλω και πράγματι κάποιες φορές το κάνω. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Υποφέρω στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχετε ιδέα τι κάνω έξω από αυτόν. Όταν φεύγω από το γήπεδο χωρίς να μιλάω στον Τύπο, δεν είναι επειδή θέλω μόνο να κερδίζω, είναι γιατί δεν έχω μάθει να σας απογοητεύω. Όταν δείχνω αγενής, δεν είναι επειδή είμαι κακομαθημένος, αλλά γιατί δεν έχω μάθει να διαχειρίζομαι το θυμό μου. Είμαι ακόμα ένα αγόρι. Κάποιες φορές αυτό το στυλ γοητεύει τον κόσμο και κάποιες άλλες τον ενοχλεί.

Παλεύω να κρατήσω αυτό το αγόρι ζωντανό μέσα μου. Μέσα μου, όχι στο γήπεδο. Μπορεί να νομίζετε ότι έπεσα πολύ στο χορτάρι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έπεφτα, αλλά κατέρρευσα. Αυτό πονά πολύ περισσότερο από ένα χτύπημα στον χειρουργημένο μου αστράγαλο. Χρειάστηκε καιρός για να αποδεχτώ την κριτική.

Πέρασα καιρό κοιτώντας στον καθρέφτη για να γίνω ένας νέος άνδρας. Τώρα είμαι εδώ, με την καρδιά μου ανοιχτή. Έπεσα, αλλά μόνο όποιος πέφτει μπορεί να σταθεί. Μπορείτε να συνεχίσετε να μου πετάτε πέτρες ή να τις πετάξετε στην άκρη και να με βοηθήσετε να σταθώ στα πόδια μου. Διότι όταν σηκωθώ, όλη η Βραζιλία θα σηκωθεί μαζί μου”.

Το σποτ με τον Νεϊμάρ

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=lJRjk0SGcqQ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις