Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο Μπραουδάκης απ’το υφυπουργείο Αθλητισμού μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Μπραουδάκης
Intime.gr

Ο υπεύθυνο γραφείου Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη μπήκε στο… στόχαστρο του ΠΑΟΚ, υπέβαλε την παραίτηση του και θα ασκήσει κάθε ένδικο μέσο, προκειμένου να υπερασπιστεί την τιμή και την επαγγελματική του υπόληψη.

Με ανακοίνωση του το βράδυ της Τετάρτης (29.01.2020) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο για αποκάλυψη, ισχυριζόμενη ότι υπήρξε συνάντηση στο γραφείο του δικηγόρου Τζουγανάτου, που συνδέεται με φιλική σχέση με μέλος της ΕΕΑ, ανάμεσα στον πρώτο, τη νομική σύμβουλο του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, τον νομικό σύμβουλο των ερυθρόλευκων Γιάννη Χατζησαββάογλου και του υπευθύνου του Γραφείου Τύπου του υφυπουργού, Βαγγέλη Μπραουδάκη.

ΠΑΟΚ: Αποκαλύπτει συνάντηση με… φόντο την ΕΕΑ! Προχωρά σε καταγγελία στον Άρειο Πάγο

Ο κ. Μπραουδάκης πέρασε στην… αντεπίθεση, διαψεύδοντας αρχικά πως βρέθηκε σε τέτοιο ραντεβού και λέγοντας πως σκοπεύει να στραφεί νομικά κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην διαμάχη με τον Ολυμπιακό και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Παράλληλα, τόνισε πως υπέβαλε την παραίτηση του στον Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να υπάρξει η παραμικρή διαστρέβλωση στην προσπάθεια για να βρει το δίκιο του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις