Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Παραμένει στον αέρα το πρωτάθλημα! Γενική συνέλευση της Superleague στις 30 Ιουλίου

Παραμένει στον αέρα το πρωτάθλημα! Γενική συνέλευση της Superleague στις 30 Ιουλίου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε λίγες μέρες μπαίνει… Αύγουστος κι ακόμα δεν έχει υπογραφεί η προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα. Η σέντρα της Superleague για τη σεζόν 2018-19 έχει προγραμματιστεί για τις 25 Αυγούστου, ωστόσο μόνο δεδομένο δεν είναι ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει αυτή την ημερομηνία.

Το χάος που επικρατεί φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Ο Ιούλιος φτάνει στο τέλος του κι ακόμα η Superleague δεν έχει δώσει στην ΕΠΟ την προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα και το πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Η σέντρα του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 25 Αυγούστου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η νέα αγωνιστική περίοδος θα ξεκινήσει σίγουρα αυτή την ημερομηνία.

Στις 30 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί κρίσιμο ΔΣ του συνεταιρισμού. Βασικά θέματα θα είναι το ζήτημα της υπογραφής προκήρυξης για το νέο πρωτάθλημα (πως θα μειωθούν οι ομάδες σε 14 την επόμενη χρονιά, δηλαδή πόσοι θα υποβιβαστούν και παίζει θα ανέβουν από τη Football League) και τα τηλεοπτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Να σημειωθεί ότι επτά ΠΑΕ δεν έχουν ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πρόκειται για τους Παναθηναϊκό, Άρη, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης και Ξάνθη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις