Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παρέμβαση Ολυμπιακού και αναβολή για ΠΑΟΚ! Ζήτησε συμπληρωματική δίωξη

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ, για τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, μετά από παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στις 15 Μαρτίου θα εκδικαστεί τελικά η υπόθεση του ΠΑΟΚ, για όσα έγιναν στον εκτός έδρας αγώνα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Πειθαρχικό όργανο της Superleague.

Οι “ερυθρόλευκοι” -μέσω του δικηγόρου της ΠΑΕ, Αργύρη Λίβα- ζήτησαν να γίνει νέα δίωξη στον ΠΑΟΚ με βάση τα άρθρα 4α και 4β του πειθαρχικού κώδικα, τα οποία προβλέπουν και αφαίρεση βαθμών. Παράλληλα, οι Πειραιώτες κατέθεσαν και σχετικά δημοσιεύματα, καθώς και οπτικο-ακουστικό υλικό.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπασαν πόρτα και μπήκαν στους «Ζωσιμάδες»! [vid]

Ο Ολυμπιακός ήδη έστειλε έγγραφο στον αθλητικό εισαγγελέα, ζητώντας συμπληρωματική δίωξη για όσα έγιναν στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Απ’ την μεριά του, ο ΠΑΟΚ -μέσω του δικηγόρου του, Λάμπρου Μπίρδα- υποστήριξε πως “είναι καταχρηστική, ακραία και παρελκυστική η παρέμβαση του Ολυμπιακού, μπορούσε εδώ και 18 μέρες να το είχε κάνει. Τα στοιχεία ελέγχθηκαν από παρατηρητή, αστυνομία και διαιτητή και με βάση αυτά ασκήθηκε η δίωξη”.

ΠΑΣ: «Η Αστυνομία είπε ότι “«ευτυχώς που έσπασαν την πόρτα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»»

Όπως ενημέρωσε επίσημα και η Superleague, η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου (15.30).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις