Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Παρί Σεν Ζερμέν: Κι ο Ντιαρά δικός της

Παρί Σεν Ζερμέν: Κι ο Ντιαρά δικός της

Την απόκτηση του Λασανά Ντιαρά γνωστοποίησε η Παρί Σεν Ζερμέν έως τον Ιούνιο του 2019.

Ο γεννημένος και μεγαλωμένος στο Παρίσι 32χρονος άσος, «προιόν» των ακαδημιών της Χάβρης, εντάχθηκε στο δυναμικό των «πρωτευουσιάνων» μετά από μία επιτυχημένη καριέρα σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, συμπεριλαμβανομένων των Τσέλσι (2005-2007) και Ρεάλ Μαδρίτης (2009-2012).

Πρωταθλητής στην Αγγλία (2006) και στην Ισπανία (2012), ο Ντιαρά έχει 34 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας. Ήταν μέλος των «τρικολόρ» στο EURO 2008, ενώ έμεινε εκτός από το EURO 2016 την τελευταία στιγμή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην ομάδα της γενέτειράς μου» παραδέχθηκε ο Ντιαρά μετά την υπογραφή των συμβολαίων την Τρίτη (23/01). «Η Παρί Σεν Ζερμέν εκπροσωπεί πολλά πράγματα για μένα, με την ευρωπαϊκή αναγνώριση που έχει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια, αποτελεί το όνειρο κάθε παίκτη να βρεθεί εδώ.

Είμαι τυχερός που κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα, να γνωρίζω τι σημαίνει το να παίζει κανείς στο Παρκ ντε Πρενς φορώντας την φανέλα της Παρί. Σκοπεύω να τα δώσω όλα, να φέρω όλη την εμπειρία μου και να δείξω την επιθυμία μου να αγωνιστώ, για να αποδείξω ότι ο σύλλογος έπραξε σωστά που μου έδειξε τέτοια εμπιστοσύνη».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις