Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Πάρτι” Ευρώπης για τον Ατρόμητο! “Διέλυσε” με 4-1 τον υποβιβασμένο Πλατανιά

Superleague
ΦΩΤΟ eurokinisi

Με σόου εντός γηπέδου και αποθέωση στις κερκίδες, ο Ατρόμητος μετέτρεψε σε “πάρτι” το παιχνίδι κόντρα στον υποβιβασμένο Πλατανιά, νικώντας εύκολα με 4-1. Πανηγύρισαν την έξοδό τους στην Ευρώπη οι Περιστεριώτες.

Με τον Αμρ Ουάρντα να κάνει “μαγικά” στο πρώτο ημίχρονο και τον Ντιγκινί να πετυχαίνει χατ-τρικ, ο Ατρόμητος έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς του να μετατρέψουν σε γιορτή το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά για την 28η αγωνιστική της Superleague.

Οι Περιστεριώτες είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την έξοδό τους στο Europa League και το έκαναν με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Ούμπιντες άνοιξε το σκορ στο 30′ από πέναλτι που κέρδισε ο Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να δημιουργεί και το 2-0 του ημιχρόνου για τον Ντιγκινί. Ο τελευταίος πέτυχε μάλιστα, δύο ακόμη γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-1 στο 78′. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Πλατανιάς είχε μειώσει σε 4-1, γεγονός που δεν αλλάζει κάτι για την ομάδα των Χανίων, η οποία έχει “αποχαιρετήσει” εδώ και καιρό τη Superleague.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Πλατανιάς

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (79′ Νάτσος), Σάκιτς, Ουάρντα (82′ Κυριακίδης), Ούμπιδες, Μπρούνο, Ντιγκινί (79′ Κωτσόπουλος)

Πλατανιάς: Κασωτάκης, Ουές, Πατράλης (55′ Μάλσα), Ντικαμονά, Βάντερσον, Ουντότζι, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Σινγκ (75′ Αμπντέλ), Στανισάβλιεβιτς, Κασάλιτσα (80′ Ζίκο)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις