Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννενα – Παναθηναϊκός: “Μπλόκο” στο… χωράφι των Ζωσιμάδων! video

ΠΑΣ Γιάννενα – Παναθηναϊκός: “Μπλόκο” στο… χωράφι των Ζωσιμάδων! video
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΣ Γιάννενα έκανε την έκπληξη και επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 στο πρώτο ματς της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας με την αναμέτρηση να διεξάγεται σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών.

Με γκολ του Παμλίδη στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Γιάννενα νίκησε τον Παναθηναϊκός με 1-0 στο πρώτο ματς της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας στους “Ζωσιμάδες” και οι “πράσινοι” θα πρέπει να ανατρέψουν την κατάσταση στη ρεβάνς.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ακίνδυνος στο 1ο ημίχρονο, ενώ και η πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε σε καμία περίπτωση να παιχτεί κανονικό ποδόσφαιρο και χαρακτηριστικό είναι ότι στο 27′ υπήρξε τραυματισμός του Αποστολάκη, με τον παίκτη του “τριφυλλιού” να αποχωρεί με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας γυρίσει το πόδι του.

Στην επανάληψη οι “πράσινοι” έδειξαν να συνέρχονται αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Καμπετσής που είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ενώ οι διαμαρτυρίες του ίδιου παίκτη για πέναλτι στο 60′ δεν εισακούστηκαν, με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε τη σπουδαία νίκη ως το τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Ξυδάς (85’ Λιάσος), Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης (74’ Νάουμετς), Κρίζμαν (68’ Λεό), Παμλίδης.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Αποστολάκης (29’ Κουρμπέλης), Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Δώνης, Μπεκ (46’ Περέα), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (74’ Μπουζούκης), Καμπετσής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις