Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ: Το απόλυτο μηδέν στους “Ζωσιμάδες”

Superleague
ΦΩΤΟ eurokinisi

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ “κακοποίησαν” το ποδόσφαιρο και το τελικό 0-0 αντιπροσωπεύει πλήρως και την εικόνα της αναμέτρησης. Μοναδική καλή ευκαιρία, με τον Κόντε να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στο 86ο λεπτό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει χάσει εδώ και καιρό την επαφή του με την 5άδα, ενώ και η ΑΕΛ έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, γεγονός που οδήγησε σε ένα κακό παιχνίδι και στο 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στους “Ζωσιμάδες” για την 28η αγωνιστική της Superleague.

Στον αγώνα των αδιάφορων στα Γιάννενα, μόνο ο Κόντε προσπαθούσε να αλλάξει τη “μοίρα” ενός τραγικού από θέαμα παιχνιδιού. Ο Ισπανός πέτυχε ένα γκολ στο 13ο λεπτό, το οποίο και ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, ενώ στο 86ο λεπτό, από απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στη μοναδική ουσιαστική ευκαιρία του ματς. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Βιντάλ (81’ Χέλκβιστ), Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Μανθάτης (58’ Χαλκιαδάκης), Σκόνδρας, Λίλα (70’ Γιάκος), Μιχαήλ, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Κόντε

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκοϊκοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεφ (38’ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (70’ Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κρίσμαν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς (88’ Καρατάσιος)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις