Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ: Βήμα… πρόκρισης με Μασούρα οι “βυσσινί”

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ

Η ΑΕΛ βρέθηκε να χάνει μέσα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή (1-2) με τα δυο γκολ του Μασούρα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τους “4” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το πρώτο και πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας έκανε η ΑΕΛ, που επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ στα Γιάννενα. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Κόντε στο 13′ γύρισαν το ματς και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μασούρας, που σημείωσε και τα δύο τέρματα (28′, 53′) των «βυσσινί».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά η ΑΕΛ ήταν αυτή που “άγγιξε” το γκολ στο 7′, με τον Μιλοσάβλιεφ να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Περιστερίδη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 13′ έφτασαν στο 1-0. Ο Καρανίκας έκανε φοβερή σέντρα και ο Κόντε -με καρφωτή κεφαλιά- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα 12 τέρατα στη σεζόν.

Η ΑΕΛ δεν οπισθοχώρησε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Μετά από ασυνεννοησία μεταξύ των αμυντικών του ΠΑΣ, ο Μασούρας έγινε κάτοχος της μπάλας στα όρια της μικρής περιοχής και αφού έκανε μια προσποίηση δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Ο Μασούρας ήταν ο παίκτης που βρέθηκε στο σωστό σημείο στο 53’και με κοντινή προβολή έκανε το 1-2 για τους “βυσσινί”. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 65′ το γκολ του Γιάκου ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Ο Κόντε στο 82′ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ, φάση η οποία ήταν και η τελευταία του παιχνιδιού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις