Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης: Νίκη μέσα σε διαμαρτυρίες στους “Ζωσιμάδες”!

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης: Νίκη μέσα σε διαμαρτυρίες στους “Ζωσιμάδες”!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον ουραγό της Superleague, Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας με 1-0 στο ματς, μέσα σε διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για την άδικη αποβολή του τερματοφύλακά τους.

Όπου φτωχός και η μοίρα του για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος γνώρισε μία ακόμη ήττα στη Superleague, εξαιτίας και μιας λανθασμένης απόφασης του διαιτητή, που άφησε την ομάδα με 10 παίκτες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες στους “Ζωσιμάδες”, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για τη νίκη, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά να χρειάζονται τις αποκρούσεις του Βελλίδη, την τύχη, αλλά και ένα λάθος σφύριγμα για να πάρουν τελικά τη νίκη με 1-0.

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στον “Άγιαξ της Ηπείρου”, στο ντεμπούτο του μετά το δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Το τέρμα του μάλιστα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, αφού ο Βελλίδης είπε “όχι” σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, στη συνέχεια του ματς, ενώ στο 18′ ο Μπεντινέλι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Η φάση του αγώνα πάντως, έγινε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μάνος έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε τον Βάσιτς, ο οποίος έκοψε τη μπάλα εκτός εστίας και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, παρότι απέκρουσε με το κεφάλι! Ο Μπάμπης Τεννές μάλιστα, είχε κάνει και τις 3 αλλαγές του, για να αγωνιστεί τελικά στο τελευταίο τέταρτο του ματς, με τον Οριουέλα κάτω από τα δοκάρια.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκαβάλας, Σεργκελασβίλι, Λίλα, Νικολιάς, Γιάκος (85′ Ξύδας), Κριζμάν (72′ Αθανασιάδης), Μάνος (90′ Μπαπτίστ).

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας (46′ Ακόστα), Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (73′ Βάρκας), Ντούρσο, Ντεφεντερίκο, Μπεντινέλι, Οριουέλα, Ναζλίδης (62′ Ριβέρο).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις