Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη: Ισοπαλία με δύο… ηττημένους στους “Ζωσιμάδες”!

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη: Ισοπαλία με δύο… ηττημένους στους “Ζωσιμάδες”!
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη στους Ζωσιμάδες για την 23η αγωνιστική της Superleague και παραμείνει σε κίνδυνο για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία. Απομακρύνονται από την 5άδα οι Ακρίτες.

Παρότι το ματς είχε ρυθμό και χάθηκαν ευκαιρίες, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη έμειναν στο μηδέν, για μία ισοπαλία που μοιάζει με ήττα και για τις δύο ομάδες, όσον αφορά τους στόχους τους στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που “απείλησαν” περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο με τον Μάνο να χάνει την κορυφαία ευκαιρία για την ομάδα του στο 20′, αλλά και οι φιλόξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ στο 45′ με τον Γέντρισεκ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιάκος και ο Μιχαήλ “απείλησαν” ξανά για τους γηπεδούχους, αλλά με τον δεύτερο να αποβάλλεται κιόλας με δεύτερη κίτρινη στο 80′, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Έτσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε μία ακόμη ευκαιρία στην έδρα του, για βαθμούς πολύτιμους στη “μάχη” της παραμονής, ενώ η Ξάνθη είδε τις ελπίδες της για Ευρώπη να εξανεμίζονται, μετά την ισοπαλία 0-0 στους Ζωσιμάδες.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Σκόνδρας (69΄ Τζημόπουλος), Κάργας, Αλ. Μιχαήλ, Κάστρο, Γιάκος (63΄ Πάντελιτς), Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Λεό (72΄ Ξύδας), Μάνος.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (87΄ Ντε Αμορίμ), Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς (90΄+3 Σιλά), Λισγάρας, Καμαρά, Καντά, Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης, Σαρπόνγκ (73΄ Ντίρεσταμ).

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις