Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: Αθανασιάδης, η… επιστροφή!

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: Αθανασιάδης, η… επιστροφή!

Έχασε μεγάλη ευκαιρία για βαθμολογική “ανάσα”! Ο ΟΦΗ κρατούσε στα χέρια του -μέχρι το 84′- το “τρίποντο” μέσα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 32 “στείρα” ματς στη Superleague και “έσωσε” τον βαθμό για τους γηπεδούχους.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 32 ματς πρωταθλήματος, όμως ήταν αυτό που έσωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα από μία οδυνηρή εντός έδρας ήττα, απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο… πρωταγωνιστής του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν από τον ΟΦΗ και έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Μόλις στο 7′ ο Στέφανος Αθανασιάδης κατέβασε την μπάλα μέσα στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Στρέζος έκανε την απόκρουση του ματς, διώχνοντας το σουτ του Αποστολόπουλου, ενώ στο 27΄ο Τζημόπουλος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα μόλις άουτ. Στην μοναδική καλή στιγμή του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος, ο Βελλίδης έκανε δύσκολη επέμβαση σε σουτ του Πλατέλλα (19′).

Οι Κρητικοί ήταν όμως αυτοί που κατάφεραν -λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης- να ανοίξουν το σκορ. Στο 54′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πλατέλλας πάτησε τη μπάλα στον Ποτουρίδη, αυτός έκανε το φαλτσαριστό σουτ, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και παρά την προσπάθεια του Βελλίδη, κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγει στην επίθεση και ο Πετράκης πέρασε στο ματς τον Μυστακίδη (67′) για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτή ήρθε 6 λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου. Μετά από σέντρα, ο Παμπλίδης γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή για τον Αθανασιάδη και ο έμπειρος επιθετικός έκανε το 1-1 με ένα απίθανο βολ-πλανέ.

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στη Superleague είχε σημειωθεί στις 26 Μαΐου του 2016 στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Από τότε πέρασαν 32 “στείρα” ματς πρωταθλήματος! Έχοντας τη ψυχολογία με το μέρος τους, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το νικητήριο γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε κι έτσι έμεινε το 1-1.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις