Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος: Ισοπαλία στα… χιόνια! Προβάδισμα για τους Νεοσμυρνιώτες

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος: Ισοπαλία στα… χιόνια! Προβάδισμα για τους Νεοσμυρνιώτες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στους κάτασπρους “Ζωσιμάδες”, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος έμειναν στο 1-1 για το πρώτο ματς των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έτσι το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι στα Γιάννινα, ΠΑΣ και Πανιώνιος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 και πλέον θα λύσουν τις διαφορές τους στη Νέα Σμύρνη, με τον νικητή να προκρίνεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς στους “Ζωσιμάδες” ξεκίνησε πολύ δυνατά, παρά τον καλυμμένο από το χιόνι, αγωνιστικό χώρο και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό με τον Κρίζμαν να σκοράρει για 4η φορά στη διοργάνωση. Οι φιλοξενούμενοι “απάντησαν” όμως δέκα λεπτά αργότερα, με τον Ντουρμισάι να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο Τσιλούλης.

Στη συνέχεια καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης και έτσι η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του Πανιωνίου, ο οποίος έχει πλέον και το προβάδισμα.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς (65’ Νάουμετς), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Παμλίδης (77’ Ξύδας), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Αθανασιάδης.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σίντι Αλί, Οικονομίδης (78’ Μακρύλλος), Τσιλούλης (88′ Μίκο), Ντουρμισάι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις