Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πατέρας Γκιγκς: “Ντρέπομαι ακόμα και να προφέρω το όνομα του”

Γκιγκς

Αποτελεί μια από τις θρυλικές μορφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πριν λίγες ώρες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ουαλίας. Για τον ίδιο του τον πατέρα όμως, ο Ράιαν Γκιγκς είναι… κόκκινο πανί!

Ο Ντάνι Γουίλσον, πατέρας του Ράιαν Γκιγκς, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον γιο του, αφού δεν μπορεί να ξεχάσει το… μεγάλο του αμάρτημα.

Πιο συγκεκριμένα, το 2011 είχε αποκαλυφθεί πως ο Γκιγκς διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τη σύζυγο του αδερφού του,Νατάσαι, για περίπου οκτώ χρόνια, όσα και ο γάμος της με τον Ρόντι!

Ο πατέρας του νέου τεχνικού της εθνικής Ουαλίας δεν μπορεί να ξεχάσει το κακό που έκανε ο Γκιγκς στην οικογένεια.

“Θα έπρεπε να είμαι ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αλλά ντρέπομαι γι’ αυτόν. Δεν μπορώ ούτε να προφέρο το όνομά του. Τον αποκαλώ ως ‘ο πρώην ποδοσφαιριστής’. Έβαλε τον εαυτό του από πάνω και το μόνο που τον νοιάζει είναι ο τηλεοπτικός σχολιασμός και τα εγκαίνια φανταχτερών ξενοδοχείων στο Μάντσεστερ. Τώρα, όταν τον βλέπω στην τηλεόραση, την κλείνω, όλη η οικογένεια αυτό κάνει”, δήλωσε αρχικά στη “Sun” ο πατέρας του Γκιγκς.

“Είναι γιος μου και με λυπεί αφάνταστα να λέω ότι η οικογένειά μου δεν τον σέβεται και δεν τον θαυμάζει. Ως ο μεγαλύτερος, έπρεπε να προσέχει τον αδερφό του και όχι να τον καρφώνει πισώπλατα. Απάτησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και δεν είναι αρκετά άντρας για να απολογηθεί”, ανέφερε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις