Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πατέρας Ουάρντα: “Ο ένας δράστης είπε στον γιο μου ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού”

Πατέρας Ουάρντα: “Ο ένας δράστης είπε στον γιο μου ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αμρ Ουάρντα δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα το βράδυ της Τρίτης στην Καισαριανή. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου αποκάλυψε στον Ρ/Σ “Metropolis 95,5” τον διάλογο που είχε με τον γιο του μετά το περιστατικό.

Ο πατέρας του Αμρ Ουάρντα ανέφερε όσα του είπε ο γιος του μετά την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Καισαριανή.

Ο Μετχάτ Ουάρντα, μιλώντας στον Ρ/Σ “Metropolis 95,5”, αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε με τον 24χρονο άσο, τονίζοντας ότι ο γιος του υποστήριξε ότι ο ένας εκ των δύο δραστών του είπε ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού.

“Μου τηλεφώνησε ο Αμρ τη νύχτα και μου είπε ότι του επιτέθηκαν δύο άγνωστοι, ένας με όπλο και ένας με μαχαίρι και ένας από αυτούς του είπε ότι ήταν οπαδός του Ολυμπιακού.

Πήγε στην Αστυνομία μετά το συμβάν. Ο ΠΑΟΚ έβαλε φρουρούς στον Αμρ. Μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη που είναι πολύ καλός άνθρωπος. Είναι καλά, όμως, δεν είναι στο σπίτι του αλλά στο ξενοδοχείο. Πώς να μείνει σπίτι του έπειτα από αυτό που έγινε;” ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του Ουάρντα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις