Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Πέντε παίκτες από την Ισπανία θετικοί στον κορονοϊό

Πέντε παίκτες από την Ισπανία θετικοί στον κορονοϊό
Reuters

Ο συγκεκριμένος αριθμός κρουσμάτων δεν είναι στα συνολικά δείγματα που έχουν ληφθεί για τον κορονοϊό, αφού η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία περιμένει ακόμα τα αποτελέσματα από κάποιες ομάδες.

Πέντε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ισπανία, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, μετά τα σχετικά τεστ που διεξάγονται ενόψει της επανέναρξης των πρωταθλημάτων στη χώρα της Ιβηρικής.

Όπως αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός σταθμός, «RAC1», πρόκειται για τρεις παίκτες που αγωνίζονται στην La Liga και δύο από την Segunda Division.

Πρόκειται για τον πρώτο γύρο τεστ που γίνονται στις ισπανικές ομάδες. Όπως αναφέρεται, ο συγκεκριμένος αριθμός κρουσμάτων δεν είναι στα συνολικά δείγματα που έχουν ληφθεί, αφού η διοργανώτρια Αρχή περιμένει ακόμα τα αποτελέσματα από κάποιες ομάδες.

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν προβλέψει πως ο αναμενόμενος αριθμός κρουσμάτων στις ομάδες των δύο κατηγοριών είναι από 25 έως 30 παίκτες. Αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος των διαγνωστικών τεστ, οι ομάδες θα πάρουν το “οκ” για την επιστροφή στις προπονήσεις, με τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις