Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Περέιρα για την επίθεση στον Τζήλο: “Είχα προειδοποιήσει για το bullying που δέχονται οι Έλληνες διαιτητές”

Περέιρα για την επίθεση στον Τζήλο: “Είχα προειδοποιήσει για το bullying που δέχονται οι Έλληνες διαιτητές”

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα τοποθετήθηκε για την επίθεση που δέχθηκε ο Θανάσης Τζήλος. Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας τόνισε ότι σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε προειδοποιήσει τους πάντες για το bullying που δέχονται οι Έλληνες διαιτητές.

Η δήλωση του Περέιρα

«Σύσσωμη η Κ.Ε.Δ. και οι Έλληνες διαιτητές καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άθλια επίθεση στον Θανάση Τζήλο.

Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη, που ξεπερνά κάθε όριο και λειτουργεί απολύτως αντίστροφα με όσα απαιτούνται, ώστε οι διαιτητές να εκπληρώνουν επιτυχώς την αποστολή τους.

Είχα πρόσφατα αναφερθεί, και προειδοποιήσει τους πάντες, για το κλίμα εκφοβισμού και bullying, μέσα στο οποίο οι Έλληνες διαιτητές καλούνται να αποδώσουν ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και να έχουν υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Όσοι τότε αμφισβήτησαν τις θέσεις μου, προφανώς τώρα καταλαβαίνουν ότι περιέγραφα το πραγματικό περιβάλλον στο οποίο επιχειρούμε να λειτουργήσουμε και πως είχα πλήρη γνώση των λεγομένων μου.

Η Κ.Ε.Δ. εκφράζει τη βαθιά της λύπη για το απαράδεκτο συμβάν και την αλληλεγγύη και υποστήριξή της προς τον Θανάση Τζήλο και την οικογένειά του.

Επίσης εκφράζει την απόλυτη στήριξη και αλληλεγγύη της προς όλους τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές, δίπλα στους οποίους θα βρίσκεται σε κάθε τους στιγμή».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις