Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Περιμένει Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα! “Ανοιχτή” η παραμονή του στο Καμπ Νου

Περιμένει Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα! “Ανοιχτή” η παραμονή του στο Καμπ Νου
ΦΩΤΟ Reuters

Δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι, με βάσει τις δηλώσεις από τον πρόεδρο της ομάδας, που τόνισε ότι είναι “στο χέρι” του Βάσκου κόουτς, η παραμονή του στην ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται να επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ο Βάσκος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, δεν έχει κάνει ακόμη γνωστές τις προθέσεις του, σύμφωνα με τον πρόεδρο των “μπλαουγκράνα” Ζόζεπ Μπαρτομέου.

Οι δύο πλευρές διατηρούν οψιόν για το καλοκαίρι του 2019, με την απόφαση για την ενεργοποίησή της να αναμένεται κατά τη διάρκεια της ερχόμενης Άνοιξης, με βάσει τις δηλώσεις του Μπαρτομέου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero»

Οι δηλώσεις για τον Βαλβέρδε

“Έχει ακόμα οψιόν γι’ ακόμα μια σεζόν στην ομάδα μας. Εμείς θα τον θέλαμε μαζί μας γιατί είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά του. Χρησιμοποιεί απόλυτα σωστά όσα γνωρίζει και όσα έχει πετύχει στην προπονητική. Δεν θυμάμαι ακριβώς τη διορία, αλλά θεωρώ ότι θα περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο για να μάθουμε τι έχει αποφασίσει για το μέλλον του στον σύλλογό μας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις