Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πικρός αποκλεισμός για ΑΠΟΕΛ! video

Πικρός αποκλεισμός για ΑΠΟΕΛ! video
@apoelfcofficial

Η προσπάθεια του να μπει στους ομίλους του Champions League έληξε… άδοξα. Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε μόνο με 1-0 τη Σουντούβα μέσα στην Κύπρο, δεν μπόρεσε να φέρει “τούμπα” την πρόκριση κι έτσι θα συνεχίσει στα προκριματικά του Europa League.

Δεν ήρθε η πρόκριση μέσα στο ΓΣΠ. Ο ΑΠΟΕΛ τα έδωσε όλα για να ανατρέψει την ήττα με 3-1 μέσα στη Λιθουανία από τη Σουντούβα, αλλά κατάφερε να νικήσει μόνο με 1-0 μέσα στην Κύπρο.

Ο Ποτέ άνοιξε το σκορ στο 20′, οι Κύπριοι μέτρησαν 30 τελικές για να φτάσουν στο πολυπόθητο τέρμα που θα τους έδινε το “εισιτήριο”, αλλά κατάφεραν να απογοητεύσουν τους 13.000 φίλους τους που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ είπε έτσι “αντίο” στο… όνειρο του Champions League και θα προσπαθήσει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League, μπαίνοντας στο β’ γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης. Εκεί, θα βρει τη Φλόρα Ταλίν. Η ομάδα της Εσθονίας αποκλείστηκε από την Μπερ Σεβά του Γιάννη Ανέστη.

ΑΠΟΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Ιωάννου (77′ Νατέλ), Καρλάο, Ταβάρες, Μοράις, Σόουζα, Εφραίμ (77′ Αλωνεύτης), Αλ-Τάαμαρι (65′ Αλ-Τάαμαρι), Ντελατόρε, Ποτέ.

Σούντουβα (Βλαντιμίρ Τσεμπούριν): Καρντούμ, Σεβρλιούγκα, Λεϊμόνας, Α. Γιανκάουσκας, Ζιβάνοβιτς, Σλάβιτσκας, Ασεβέδο (75′ Βεζεβίτσιους), Ματουλεβίτσιους, Βερμπίκας, Τόπτσαγκιτς (53′ Κασπαραβίτσιους), Σισίλια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις