Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πιστεύει στο πρωτάθλημα ο Γκουαρντιόλα! “Είναι Οκτώβριος κι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο”

Πιστεύει στο πρωτάθλημα ο Γκουαρντιόλα! “Είναι Οκτώβριος κι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο”

Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Γουλβς και βρέθηκε στο -8 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θεωρεί, πάντως, ότι υπάρχει ο χρόνος για να καλυφθεί η διαφορά που έχει πάρει η Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League

«Η απόσταση είναι μεγάλη, η Λίβερπουλ δεν έχει χαμένους πόντους. Τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε. Tα αποτελέσματα αναδεικνύουν την κατάσταση, αλλά είμαστε στον Οκτώβριο κι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε», τόνισε ο Γκουαρντιόλα.

Η Σίτι έχασε για πρώτη φορά εντός έδρας χωρίς να βάλει γκολ με τον Γκουαρδιόλα στον πάγκο της, με τον πολύπειρο τεχνικό να σχολιάζει: «Δεν ήταν η καλύτερή μας μέρα. Ξεκινήσαμε καλά, θέλαμε να είμαστε υπομονετικοί επειδή ξέραμε πόσο καλά αμύνονται. Τους αφήσαμε να τρέξουν, γίναμε λίγο νευρικοί και η λειτουργία μας για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες δεν ήταν καλή. Είχαμε τα προβλήματα με τις αντεπιθέσεις στο τέλος και ήταν μια κακή μέρα».

Η Σίτι θα έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στην επόμενη αγωνιστική, μιας και η Λίβερπουλ έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν καταφέρουν να περάσουν αλώβητη κι από το Ολντ Τράφορντ, τότε οι “κόκκινοι” θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου κι ας είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις