Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πλατανιάς – Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκος… περίπατος κόντρα στον ουραγό της Superleague!

Πλατανιάς - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρήκε το.. ξέσπασμα που έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εκτός έδρας του ουραγού Πλατανιά με 4-0. Πρώτο γκολ για Μιραλάς με τα “ερυθρόλευκα” αλλά και μετά από ένα χρόνο!

Εύκολο απόγευμα για τους “ερυθρόλευκους”. Ο Ολυμπιακός νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία τον Πλατανιά στα Χανιά (0-4) και πλησίασε στους 3 βαθμούς τον ΠΑΟΚ, που το βράδυ υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΚ στην Τούμπα.

Να θυμίσουμε πως οι Πειραιώτες περιμένουν και την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την ποινή των -3 βαθμών που τους έχει επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι…

Ο Ολυμπιακός έχει μια νωθρή υπεροχή στα Περιβόλια στο πρώτο δεκάλεπτο, αφού ο Πλατανιάς στάθηκε με σχετική άνεση στην άμυνα, χωρίς να δεχθεί κάποια φάση. Στην πρώτη τους ευκαιρία όμως, οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν το 0-1. Στο 14′ ο Κούτρης πήρε την μπάλα αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Ρομαό -που βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας- άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή.

Πέρα από κάποιες προσπάθειες του Δημούτσου, ο Πλατανιάς έδειξε ανήμπορος να κρατήσει την μπάλα στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός άλλαξε εύκολα την μπάλα και έφτασε με χαρακτηριστική ευκολία στα αντίπαλα καρέ. Στο 24′ ήρθε και το 0-2.

Ο Φορτούνης έκανε την κάθετη στον Ανσαριφάρντ, που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Κλάγιτς. Η μπάλα όμως πήγε στα αριστερά στον αμαρκάριστο Μάριν, που δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα για το 0-2

Το παιχνίδι διατήρησε την ίδια εικόνα και ο Ολυμπιακός έφτασε και σε τρίτο τέρμα. Ο Μιραλάς ανατράπηκε από τον Μάλσα, εκτέλεσε εύκολα το πέναλτι που κέρδισε και έκανε στο 35′ το 0-3, πετυχαίνοντας έτσι το πρώτο του γκολ με την επιστροφή του στους Πειραιώτες, αλλά και βρίσκοντας δίχτυα ακριβώς μετά από ένα χρόνο!

https://twitter.com/olympiacos_org/status/972834064578367488

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην επανάληψη. Ο Ολυμπιακός ήταν στην επίθεση για αρκετά, αφού ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να του βάλει… φρένο. Στο 58′ ο Ελαμπντελαουί έβγαλε όμορφη σέντρα από δεξιά, ο Σισέ πήρε -ολομόναχος- την κοντινή κεφαλιά και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4.

Ο Σεμπά μπήκε στο ματς δείχνοντας διάθεση να πάρει πάνω του προσπάθειες, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους “ερυθρόλευκους” που έριξαν… στροφές και θέλησαν απλά να διαχειριστούν το σκορ. Ο Πλατανιάς κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να φέρει σε δύσκολη θέση τον Προτό, με το σκορ να μένει στο 0-4.

https://twitter.com/Super_League_GR/status/972845995380834305

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις