Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Πλήγμα” με Μπογέ στην ΑΕΚ! Χάνει και τη ρεβάνς με τη Σέλτικ

“Πλήγμα” με Μπογέ στην ΑΕΚ! Χάνει και τη ρεβάνς με τη Σέλτικ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Χωρίς τον Λούκας Μπογέ θα υποδεχθεί τη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ, αφού ο τραυματισμός του Αργεντινού επιθετικού θα τον κρατήσει εκτός και για τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Στην προθέρμανση του πρώτου αγώνα είχε τραυματιστεί ο παίκτης.

Δεν απέφυγε τελικά τα χειρότερα ο Λούκας Μπογέ, αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Σέλτικ, έδειξε σύνδρομο κοιλιακών, γεγονός που θα του στερήσει τη συμμετοχή και από τον επόμενο αγώνα του Champions League.

Ο Αργεντινός άρχισε πλέον θεραπεία στα Σπάτα και τέθηκε εκτός πλάνων από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που δεν υπολογίζει για το δεύτερο ματς κόντρα στους Σκωτσέζους και τους Πέτρο Μάνταλο, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Γιώργο Γιαννούτσο.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στα Σπάτα, η πρώτη μετά τον προχθεσινό αγώνα με τη Σέλτικ.

Ο Λούκας Μπογέ υποβλήθηκε το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε σύνδρομο κοιλιακών. Αρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται.

Oι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Γιώργος Γιαννούτσος συνέχισαν τη θεραπεία τους και ακολούθησαν και ατομικά προγράμματα. Ο Πέτρος Μάνταλος υποβλήθηκε επίσης σε θεραπεία.

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα της Γλασκώβης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για τις 7 μμ. στα Σπάτα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις