Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πληρωμές στον Παναθηναϊκό! Πήραν μισθό και δώρο Πάσχα

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η έλλειψη χρημάτων απειλεί άμεσα τον Παναθηναϊκό με υποβιβασμό, όμως σήμερα (29/03) οι παίκτες και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, πληρώθηκαν ένα μισθό και το δώρο Πάσχα.

Το “χρώμα” του χρήματος είδαν μετά από καιρό, οι εργαζόμενοι του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση των “πρασίνων” κατέβαλε ένα μισθό και το δώρο Πάσχα, σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ και της ακαδημίας.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αντιμετωπίζει την Κυριακή (01/04) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πλέον οι παίκτες έχουν ένα ακόμη λόγο να συγκεντρωθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εν μέσω σεναρίων ακόμη και για υποβιβασμό του Παναθηναϊκού, εξαιτίας χρεών, κατατέθηκε στολογαριασμό τους, ένας μισθός και το Δώρο για το Πάσχα. Κι αν για το δεύτερο, η ΠΑΕ είχε περιθώριο έτσι κι αλλιώς μόνο μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, ο ένας μισθός ήταν σίγουρα μια ευχάριστη είδηση για όλους.

Υπενθυμίζεται βέβαια, ότι η “πράσινη” διοίκηση και ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζουν να χρωστούν χρήματα σε όλους τους εργαζομένους της ΠΑΕ, από προηγούμενους μήνες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις