Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Βαριά” ποινή για Ρονάλντο! Ομολογία ενοχής και πρόστιμο 19 εκατ. ευρώ

“Βαριά” ποινή για Ρονάλντο! Ομολογία ενοχής και πρόστιμο 19 εκατ. ευρώ
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδέχθηκε την ενοχή του για φοροδιαφυγή στην Ισπανία και θα τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή, ενώ θα καταβάλλει και το ποσό των 19 εκατ. ευρώ, με βάσει τη συμφωνία διακανονισμού που έχει κάνει με τις αρχές της χώρας.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να φύγει από την Ισπανία ο Ρονάλντο ήταν και η αντιδικία του με την κυβέρνηση της χώρας για φοροδιαφυγή, η οποία και “μεταφράστηκε” τελικά σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή και πρόστιμο 19 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, οι δικηγόροι του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Γιουβέντους, κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τις δικαστικές αρχές της, χωρίς όμως να αποφύγουν την ανάγκη ομολογία της ενοχής από τον αρχηγό της ομάδας του Φερνάντο Σάντος.

Ο Ρονάλντο θα δηλώσει ένοχος για φοροδιαφυγή και έτσι θα γλιτώσει ουσιαστικά τη φυλακή, αφού η ποινή θα είναι με αναστολή, στοιχίζοντάς του όμως και 19 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε πάνω από τα μισά χρήματα του νέου του συμβολαίου με την ιταλική ομάδα.

Το δημοσίευμα για Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις