Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πόλεμος” ΑΕΚ – ΑΕΛ! Απειλεί με νομικές κινήσεις η Ένωση

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για τον “ισχυρό άνδρα” της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, προκάλεσαν εκνευρισμό στα κλιμάκια της Ένωσης, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να τονίζει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του για συκοφαντίες.

Για μία ακόμη φορά, ο πρόεδρος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για πολλούς από τους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και από αυτή δεν έλειψε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Αυτό που συνέβη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης πρέπει να μας προβληματίζει. Είχε ψεύτικους ισολογισμούς και στην ουσία του πήραν την εταιρία μέσα σε μία μέρα, αφού είχε βγάλει 300 εκατ. ευρώ», ανέφερε σχετικά με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, ο γνωστός ποινικολόγος, γεγονός που έφερε και την άμεση αντίδραση της Ένωσης.

Η απάντηση της ΑΕΚ

“Με γραφικές περιπτώσεις τύπου Κούγια δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και ξεχωριστά ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα κινηθούν νομικά εναντίον του για τις συκοφαντίες που για μια ακόμα φορά και με προφανή σκοπιμότητα εξαπέλυσε εναντίον της ομάδας μας”, σχολίαζαν από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις