Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πόνσε: “Ούτε Σέλτικ, ούτε Ρόζενμποργκ, στον επόμενο γύρο η ΑΕΚ”

Πόνσε: “Ούτε Σέλτικ, ούτε Ρόζενμποργκ, στον επόμενο γύρο η ΑΕΚ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά το φιλικό με τη Γαλατασαράι, ο Πόνσε μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και για τις “μάχες” με Ρόζεμποργκ ή Σέλτικ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ να βρεθεί στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League δήλωσε ο Πόνσε. Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το φιλικό με τη Γαλατασαράι κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ομάδα που θα προτιμούσε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όσα δήλωσε ο Πόνσε

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον βρίσκομαι σ’ αυτή την ομάδα. Εδώ και καιρό κάνω κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, με όλους τους ανθρώπους της να με έχουν αγκαλιάσει. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ΑΕΚ».

– Στο φιλικό με τη Γαλατασαράι έδειξες να ψάχνεις πολύ το γκολ. Είχες στο μυαλό σου να συνδυάσεις το ντεμπούτο σου μπροστά στον κόσμο της ομάδας με το πρώτο σου γκολ;

«Φυσικά και ήθελα να σκοράρω στο ντεμπούτο μου μπροστά στους φιλάθλους της ΑΕΚ. Το προσπάθησα, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να τα καταφέρω. Το είχα στο μυαλό μου να βάλω το γκολ και να βοηθήσω την ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερα. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος που μπόρεσα έστω με άλλο τρόπο να βοηθήσω την ομάδα και μαζί με τους συμπαίκτες μου καταφέραμε να νικήσουμε».

– Μια εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ αισθάνεσαι ότι εσύ και η ομάδα είστε έτοιμοι για την πρώτη πρόκληση;

«Υπάρχουν ακόμα κάποιες προπονήσεις ως το επόμενο παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε όλοι μας να δουλεύουμε κι εγώ από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να είμαι έτοιμος και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον πρώτο στόχο».

– Σέλτικ ή Ρόζεμποργκ; Ποια θα διάλεγες αν είχες τη δυνατότητα;

«Δε θα επιλέξω καμία από τις δύο. Θα επιλέξω την ΑΕΚ στον επόμενο γύρο του Champions League».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις