Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποντένσε: “Παραχωρήθηκα για 20 εκατ.! Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός”

Ποντένσε: “Παραχωρήθηκα για 20 εκατ.! Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε στο Canal 11, για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνοντας ότι το ποσό του deal με την Γουλβς ήταν 20 εκατ. ευρώ, ενώ χαρακτήρισε “τεράστιο κλαμπ” τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, της Γουλβς πλέον, Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στο Canal 11 για την μετεγγραφή του του από τους “ερυθρόλευκους” στην Premier League αποκαλύπτοντας το ακριβές ποσό του deal, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Ολυμπιακό.

“Μου ασκήθηκε έντονη κριτική στη Σπόρτινγκ και όχι μόνο σε εμένα. Έπρεπε να ζήσω με αυτό. Έφυγα πολύ στεναχωρημένος, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Για όλα: Για το πώς ολοκληρώθηκε η σεζόν, για τον τραυματισμό μου που κράτησε καιρό, για το γεγονός ότι δεν έπαιζα, για το ότι δεν αναγνώριζαν τι σήμαινε να υπάρχει Πορτογάλος παίκτης στην ομάδα. Σήμερα όμως μπορώ να κοιτάξω το παρελθόν και να πω ότι πήρα μια σωστή απόφαση, την καλύτερη της ζωής μου” δήλωσε ο Ποντένσε και συνέχισε όσον αφορά τον Ολυμπιακό

“Πήγα σε ένα τεράστιο κλαμπ (σ. Ολυμπιακός), πήρα τα παιχνίδια που πήρα και μετά πουλήθηκα με 20 εκατ. ευρώ στην Premier League. Επίσης, βρέθηκα στην εθνική Πορτογαλίας. Ήταν μία σωστή απόφαση”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις