Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Premier League: Επέστρεψε στις νίκες με “ντόρτια” η Σίτι! video

Premier League: Επέστρεψε στις νίκες με “ντόρτια” η Σίτι! video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με εμφατικό τρόπο της Μπέρνλι εκτός έδρας με 4-1 για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας όπου βρίσκεται ισόβαθμη με τη Λέστερ. “Παλικαρίσια” νίκη για την Κρίσταλ Πάλας, η οποία αν και έπαιζε με 10 παίκτες από νωρίς πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Μπόρνμουθ εντός έδρας.

Ένα εξαιρετικό πλασέ του Γκάμπριελ Χεσούς (24′) έδωσε από νωρίς το προβάδισμα στη Μάντσεστερ Σίτι, διώχνοντας το όποιο άγχος από τα πόδια των παικτών της και αναγκάζοντας τη Μπέρνλι να… παραιτηθεί από νωρίς από το ματς. Οι “πολίτες” είχαν τον απόλυτο έλεγχο και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν ποτέ ενώ όταν ο Χεσούς διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας στο στο 50′, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Το υπόλοιπο του παιχνιδιού κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, αλλά ακόμα κι έτσι η Σίτι βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει τη νίκη της σε θρίαμβο αφού αρχικά ήρθε το τρίτο γκολ από τον Ροντρίγκο με ένα φοβερό βολέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής για το 0-3 ο Μαχρέζ στο 87′ ολοκλήρωσε την αντεπίθεση της ομάδας του με τον καλύτερο τρόπο υπογράφοντας το 0-4. Το μόνο που κατάφερε η Μπέρνλι ήταν σημειώσει το γκολ της τιμής με τον Μπρέιντι στο 89′ διαμορφώνοντας το τελικό 1-4. Με αυτή τη νίκη η Σίτι ανέβηκε στη δεύτερη θέση όπου συγκατοικεί με τη Λέστερ στους 32 βαθμούς αλλά με τις αλεπούδες να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε τη δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα αφού επικράτησε της Μπόρνμουθ με 1-0 και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 21 πόντους, αν και αγωνιζόταν από 15ο λεπτό της αναμέτρησης με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής, με απευθείας κόκκινη κάρτα, του Σακό.  Σκόρερ των “κυανέρυθρων” ήταν ο Σλουπ που είχε περάσει αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο και με όμορφη ατομική προσπάθεια πέτυχε το γκολ της νίκης στο 76ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις