Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Premier League: “Γκέλα” ξανά για τη Γιουνάιτεντ! videos

Premier League: “Γκέλα” ξανά για τη Γιουνάιτεντ! videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “έχασε” ξανά βαθμούς αφού έμεινε στο 2-2 με την Άστον Βίλα στο “Ολντ Τράφορντ” στη 14η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος και πλέον “ξεμακραίνει” πολύ από την 4άδα. Η Λέστερ συνέχισε τις “υψηλές” πτήσεις αφού επικράτησε με ανατροπή (2-1) της Έβερτον του Μάρκο Σίλβα εντός έδρας.

Μία από τα ίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που “γκέλαρε” ξανά αυτή τη φορά με την Άστον Βίλα, με την οποία έμεινε ισόπαλη με 2-2 στο “Όλντ Τράφορντ” και πλέον βρίσκονται στο -8 από την 4άδα που οδηγεί στο Champions League, αφού έχουν συγκεντρώσει μόλις 18 βαθμούς, κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών εδώ και 31 χρόνια για τους “κόκκινους διαβόλους”.

Οι “χωριάτες” προηγήθηκαν στο σκορ με το καταπληκτικό γκολ του Γκρίλις στο 11′, το οποίο ήταν κόντρα στη ροή του ματς από οι γηπεδούχοι είχαν ξεκινήσει καλύτερα. Οι “κόκκινοι διάβολοι” ανέτρεψαν την κατάσταση μετά το αυτογκόλ που πέτυχε ο Χίτον στο 42′ και το τέρμα που σημείωσε ο Λίντελοφ στο 64′. Η χαρά τους κράτησε όμως μόλις δύο λεπτά αφού στο 66′ ο Μινγκς σκόραρε για τους φιλοξενούμενους και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 αφού στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλό της.

Σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ, η Λέστερ συνέχισε την “τρελή” φετινή της πορεία αφού επικράτησε με 2-1 της Έβερτον του Μάρκο Σίλβα και συνέχισε να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι “αλεπούδες” αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1, από το γκολ του Ριτσάρλισον στο 26′, ισοφάρισαν με τον Βάρντι στο 68′ και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης με γκολ του Ιχεανάτσο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις