Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Premier League: Η Έβερτον έκανε το 2/2 με Αντσελότι! “Αναστήθηκε” η Γουότφορντ [videos]

Premier League: Η Έβερτον έκανε το 2/2 με Αντσελότι! “Αναστήθηκε” η Γουότφορντ [videos]
ΦΩΤΟ Reuters

Η Έβερτον διπλασίασε τις νίκες της με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νιούκαστλ με 1-2 για την 20η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ η Γουότφορντ ξεκόλλησε από την τελευταία θέση επικρατώντας με 3-0 της Άστον Βίλα και με΄ένοντας για τρίτο σερί ματς αήττητη. Νίκη για την Μπράιτον επί της Μπόρνμουθ και ισοπαλία ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Σαουθάμπτον.

“Δύο στα δύο” για τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Έβερτον, η οποία μοιάζει… άλλη ομάδα από όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ιταλός προπονητής. Τα “ζαχαρωτά” νίκησαν 2-1 εκτός έδρας τη Νιούκαστλ, για την 20η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος και ανεβαίνουν σιγά σιγά στη βαθμολογία. Ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν (13′, 64′) πέτυχε και τα δύο γκολ , ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Σαρ (56′).

Βαθιά “ανάσα” στη μάχη της παραμονής πήρε η Γουότφορντ, που νίκησε 3-0 την Αστον Βίλα και την πλησίασε στους δύο βαθμούς., παραμένοντας αήττητη για τρίτο σερί ματς αν και παραμένει στην προτελευταία θέση. Ο Τρόι Ντίνεϊ (42′, 67′,) για τους νικητές, που έπαιζαν από το 57΄με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μαριάπα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σαρ στο 71′.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής, η Μπράιτον επικράτησε της Μπόρνμουθ με 2-0 εντός έδρας, ενώ Κρίσταλ Πάλας και Σαουθάμπτον ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο “Σεντ Μέρις”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις