Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Premier League: Κατήφορος χωρίς τέλος για την Άρσεναλ! Βλέπει… Ευρώπη η Νιουκάστλ [videos]

Premier League: Κατήφορος χωρίς τέλος για την Άρσεναλ! Βλέπει… Ευρώπη η Νιουκάστλ [videos]
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άρσεναλ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Μπράιτον για την 15 αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος και συμπλήρωσε 9 ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις δείχνοντας πως είναι βαριά “άρρωστη”. Μεγάλο διπλό για τη Νιούκαστλ στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 0-2 στο άλλο αποψινό ματς, με τις “καρακάξες” να ρίχνουν πλέον “κλεφτές” ματιές προς τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Συνεχίζει να μη βγάζει αντίδραση η Άρσεναλ, η οποία έπεσε θύμα της Μπράιτον αυτή τη φορά, αφού ηττήθηκε με 1-2 στο “Emirates”. Οι “κανονιέρηδες” δεν παρουσίασαν καμία βελτίωση στο παιχνίδι τους και παρ’ ότι έδειξαν να βγάζουν αντίδραση στο 50ο λεπτό, όταν ο Λακαζέτ ισοφάρισε το γκολ του Γουέμπστερ, που είχε βάλει μπροστά στο σκορ την Μπράιτον από το πρώτο μέρος, η κεφαλιά του Μοπέ στο 80′ έριξε τους γηπεδούχους στο καναβάτσο σφραγίζοντας το τελικό 2-1.

Η Μπράιτον με αυτή τη νίκη πήρε ανάσα στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία, αφού απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Άρσεναλ συνεχίζει να βρίσκεται στην… εντατική έχοντας συμπληρώσει πλέον 9 ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Νιουκάστλ πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έπιασε την αντίπαλό της στη 10η θέση της βαθμολογίας απέχοντας πλέον μόλις τρεις βαθμούς από την 5η θέση που οδηγεί απευθείας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Ο Σεντ-Μαξιμέν (15′) και ο Σέλβεϊ (70′) -επικυρώθηκε με συνδρομή και του VAR το τέρμα- σημείωσαν τα γκολ της νίκη για τις “καρακάξες”, που πέρασαν δύσκολες στιγμές αφού δέχτηκαν μεγάλη πίεση, και χρειάστηκαν τη μεγάλη συνδρομή του τερμαοτύλακά τους, Ντουμπράβκα, για να φύγουν νικητές από την αναμέτρηση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις