Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Premier League: “Κάζο” για τη Γιουνάιτεντ από την “ψυχωμένη” Μπέρνλι! (video)

Premier League: “Κάζο” για τη Γιουνάιτεντ από την “ψυχωμένη” Μπέρνλι! (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την τετράδα, καθώς δέχτηκε μεγάλο “χαστούκι” από τη Μπέρνλι, από την οποία ηττήθηκε με 0-2 στο “Ολντ Τράφορντ” σε ματς για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αγγλίας. Στις νίκες επέστρεψαν Τότεναμ και Λέστερ.

Θύμα μεγάλης έκπληξης πέσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ηττήθηκε από την Μπέρνλι στο “Όλντ Τράφορντ” με 2-0. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτή στο «Ανφιλντ» από την Λίβερπουλ με το ίδιο σκορ, ενώ σε δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στον αντίποδα η Μπέρνλι πήρε σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν πίσω στο σκορ από κοντινή προβολή του Γουντ στο 39’ και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν… ποτέ. Το δεύτερο γκολ, με φοβερό σουτ του Ροντρίγκες, στο 57ο λεπτό σήμανε το τέλος για τους γηπεδούχους που παρουσιάστηκαν ακίνδυνοι καθ’ όλη της διάρκεια της αναμέτρησης.

Επιστροφή στις νίκες και για την Λέστερ, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 4-1 της Γουέστ Χαμ. Οι”αλεπούδες” προέρχονταν από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και με αυτή τη νίκη πλησίασαν στο -3 την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο 24′  ο Μπαρνς άνιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ενώ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Περέιρα έκανε το 2-0. Ο Νομπλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε προσωρινά στο 50′ σε 2-1 αλλά δύο ακόμα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (81’ πεν., 88’ ) από τον Πέρεθ διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 για τη Λέστερ.

Μετά από 4 αγωνιστικές (2 ήττες, 2 ισοπαλίες) στις νίκες επέστρεψε, έστω και δύσκολα, και η Τότεναμ, επικρατώντας στο Λονδίνο με 2-1 της ουραγού Νόριτς, που δεν δείχνει ότι θα μπορέσει να παραμείνει στα “σαλόνια” της Premier League. Ο Ντελέ Άλι στο 38′ έδωσε το προβάδισμα στα “σπηρούνια” για να ισοφαρίσει με π’εναλτι ο μόνιμος σκόρερ της Νόριτς, Τέεμου Πούκι. Ο Σον στο 79′ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Μουρίνιο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις