Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Premier League: “Όνειρο” η Γιουνάιτεντ! “Διέλυσε” με τεσσάρα την Τσέλσι – videos

Premier League: “Όνειρο” η Γιουνάιτεντ! “Διέλυσε” με τεσσάρα την Τσέλσι – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστησε “πάρτι” στο “Θέατρο των Ονείρων” και “σάρωσε” με 4-0 την Τσέλσι στο… υποτιθέμενο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής στην Premier League της Αγγλίας.

Κι όμως για πάνω από μια ώρα αγώνα ήταν ντέρμπι! Μάντσεστερ Γιουάιτεντ και Τσέλσι “πάλεψαν” για τη νίκη στο πρώτο ματς της χρονιάς στην Premier League, με τους Λονδρέζους να έχουν δύο δοκάρια στα πρώτα λεπτά, αλλά τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με ένα πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ράσφορντ στο 19′.

Η ομάδα του Λάμπαρντ ήταν μέσα στο ματς μέχρι και το 65ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως ακολούθησε ένα “μπλακ άουτ” τριών λεπτών, το οποίο και μετέτρεψε σε… πάρτι για τους “κόκκινους διαβόλους” το ματς.

Άρσεναλ: Πρεμιέρα με το… δεξί για τον Παπασταθόπουλο! – video

Ο Μαρσιάλ μετά από αντεπίθεση έκανε το 2-0 από κοντά και αμέσως μετά ο Ράσφορντ διπλασίασε τα τέρματά του απέναντι σε μία άμυνα που… πελαγοδρομούσε πια στο Ολντ Τράφορντ.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατάφερε έτσι να δώσει διαστάσεις θριάμβου στο ματς, με τον Τζέιμς να μπαίνει ως αλλαγή και να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το τελικό 4-0.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις