Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Το… βιολί της η Λίβερπουλ! “Τάλιρο” η Τότεναμ με γκολάρα του Σον [videos]

Το… βιολί της η Λίβερπουλ! “Τάλιρο” η Τότεναμ με γκολάρα του Σον [videos]
ΦΩΤΟ Reuters

Το… τρένο της Λίβερπουλ δεν έκανε στάση ούτε στην έδρα της Μπόρνμουθ από όπου και πέρασε εμφατικά με σκορ (0-3) για την 16η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος και προελαύνει προς τον τίτλο, ενώ η Τότεναμ ήταν πειστική μετά από καιρό “ξεσπώντας” πάνω στη Μπέρνλι (5-0) σε ένα ματς που ο Σον σημείωσε ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς.

Ασταμάτητη είναι η Λίβερπουλ, η οποία πέρασε “αέρας” και από την έδρα της Μπόρνμουθ, την οποία νίκησε με 0-3 και συνέχισε την αήττητη πορεία της προς τον τίτλο. Κάτι παραπάνω από ένα μισάωρο άντεξαν οι γηπεδούχοι πριν ο Τσάμπερλεϊν ανοίξει το σκορ για τους “κόκκινους” στο 35ο λεπτό και βάλει τις βάσεις της νίκης, την οποία σιγούρεψε ο Κεϊτά που σκόραρε στο 44′ στέλνοντάς τους με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια.

Η Μπόρνμουθ μπήκε αποφασισμένη να διεκδικήσει ότι μπορούσε από το ματς στο δεύτερο μέρος αλλά την ώρα έδειξε να… ζωντανεύει ήρθε ο Μοχάμεντ Σαλάχ να σημειώσει το 0-3 στο 55′ μετατρέποντας το υπόλοιπο ματς σε τυπική διαδικασία. Μετά από τη σημερινή νίκη (15η της Λίβερπουλ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει μόλις μία ισοπαλία) οι “κόκκινοι” παρέμειναν στην κορυφή με 46 βαθμούς, 11 περισσότερους από τη δεύτερη Λέστερ και 14 από την τρίτη Μάντσεστερ Σίτι, που έχουν και από ένα ματς λιγότερο. Στον αντίποδα μας η Μπόρνμουθ έμεινε στους 16 βαθμούς και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μπορεί να βρεθεί ακόμα και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά το τέλος της 16ης αγωνιστικής.

Η Τότεναμ θύμισε μετά από καιρό την ομάδα που “έσπερνε” φόβο στους αντιπάλους της καθώς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Μπέρνλι, την οποία συνέτριψε με 5-0. Χάρι Κέιν (5′) και Λούκας Μόουρα (9′) έβαλαν τους “σπερς” μπροστά στο σκορ με 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του ματς. Στο 32′ ο Σον ξεκίνησε την κούρσα του έξω από την περιοχή της ομάδας του και ντριμπλάροντας όποιον βρήκε μπροστά του έφτασε απέναντι στον τερματοφύλακα της Μπέρνλι, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα για το 3-0, πετυχαίνοντας ένα από τα πιο θεαματικά γκολ της σεζόν. Δύο ακόμα γκολ από Κέιν (54′) και Σισοκό (74′) διαμόρφωσαν το τελικό 5-0, με την Τότεναμ να ανεβαίνει στην 5η θέση με 23 βαθμούς ενώ η Μπέρνλι παρέμεινε στην 13η θέση με 18.

Στο τρίτο ματς που διεξαγόταν την ίδια ώρα η ουραγός Γουότφορντ απέσπασε “λευκή” ισοπαλία από την Κρίσταλ Πάλας. Στους 9 πόντους η ομάδα του Χοσέ Χολέμπας και ακόμα τελευταία στη βαθμολογία ενώ αυτή Λούκα Μιλοβόγεβιτς έχασε την ευκαιρία να ανέβει ψηλότερα παραμένοντας στην 7η θέση με 22 πόντους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις