Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Premier League: “Τρένο” η Λίβερπουλ! “Διέλυσε” με πεντάρα την Έβερτον στο ντέρμπι (video)

Premier League: “Τρένο” η Λίβερπουλ! “Διέλυσε” με πεντάρα την Έβερτον στο ντέρμπι (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, η Λίβερπουλ ήταν πολύ πιο εύστοχη από την Έβερτον και πήρε επιβλητική νίκη με 5-2 στο τοπικό ντέρμπι για την Premier League.

Φέτος δεν το χάνει! Η Λίβερπουλ δείχνει καλύτερη από ποτέ στην Premier League και συνεχίζει την “προέλασή” της για την επιστροφή στους τίτλους του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε “πάρτι” και στο ντέρμπι κόντρα στη συμπολίτισσα Έβερτον, σε ένα από τα ματς της χρονιάς από πλευράς θεάματος.

Premier League: Η πρώην “πλήγωσε” τον Μουρίνιο στην Τότεναμ! Ασταμάτητη η Λέστερ (videos)

Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, αλλά βρέθηκαν να χάνουν με 4-1 από το ημίχρονο, χάρη σε γκολ των Οριγκί (2), Σακίρι και Μανέ, παρότι είχαν μειώσει στο γκολ με τον Κιν.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρέθηκε μάλιστα μία… ανάσα από το να βάλει “φωτιά” στο ματς, αφού έχασε απίστευτες ευκαιρίες μετά το 4-2 του Ριτσάρλισον, με τον Κεν να “πετάει” τη μεγαλύτερη εξ αυτών στο 85′.

Δύο “τρελά” τετ-α-τετ έχασε και ο Μανέ για τη Λίβερπουλ, αλλά αυτή βρήκε τελικά και πέμπτο γκολ, με τον Βαινάλντουμ να διαμορφώνει στο τέλος το 5-2.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις