Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πρεμιέρα με το… δεξί για τη Μαν. Γιουνάιτεντ! Ο Πογκμπά το πρώτο γκολ της χρονιάς – videos

Πρεμιέρα με το… δεξί για τη Μαν. Γιουνάιτεντ! Ο Πογκμπά το πρώτο γκολ της χρονιάς  – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Με νίκη ξεκίνησε τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιου, αφού τα γκολ των Πογκμπά και Σο ήταν αρκετά για να της χαρίσουν τους τρεις πρώτους βαθμούς στη χρονιά κόντρα στη Λέστερ, που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το Βάρντι στο τελικό 2-1.

Με τον Πογκπά να πετυχαίνει με πέναλτι το πρώτο γκολ της χρονιάς στην Πρέμιερ της Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε εύκολη νίκη κόντρα στη Λέστερ με 2-1 και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της για τη σεζόν 2018-19.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είδε τον Αμάρτεϊ να σταματάει τη μπάλα με το χέρι σε σουτ του Σάντσες, μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα και έτσι κέρδισε το πέναλτι για να ανοίξει το σκορ στο ματς με τον Πογκμπά.

Το γρήγορο γκολ έδωσε τη δυνατότητα στη Γιουνάιτεντ να παίξει το αγαπημένο ποδόσφαιρο του προπονητή της, αφού στη συνέχεια του ματς οι παίκτες του Μουρίνιο έδωσαν χώρο στους αντιπάλους και προσπάθησαν να “χτυπήσουν” στην αντεπίθεση. Με τις ευκαιρίες όμως να είναι δείγμα προς… εξαφάνιση, χρειάστηκε να φθάσει το ματς στο 78ο λεπτό για την πρώτη κλασική φάση, με τον Λουκάκου να χάνει το τετ-α-τετ μπροστά στον Σμάιχελ.

Τελικά το 2-0 έγινε λίγο αργότερα, με τον Λουκ Σο να κάνει ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και να νικάει το Δανό τερματοφύλακα στην κλειστή του γωνία, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

 

Το μόνο που κατάφερε να κάνει από την πλευρά της, η Λέστερ, ήταν να μειώσει το σκορ στις καθυστερήσεις, με τον Βάρντι να στέλνει με “περιπετειώδη” τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα για το τελικό 2-1.

 

Οι συνθέσεις στο Μάντσεστερ Γιουν. – Λέστερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταρμιάν, Μπεγί, Λίντελεφ, Σο, Πογκμπά (86′ Φελαϊνί), Περέιρα, Φρεντ (75′ Μακ Τομινέι , Μάτα, Ράσφορντ (66′ Λουκακού), Σάντσες

Λέστερ: Σμάιχελ, Αμαρτέι (63′ Γκεζάλ), Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Εντίντι, Σίλβα (80′ Ιμπόρα), Περέιρα, Μάντισον (63′ Βάρντι), Γκρέι, Ιχεανάτσο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις