Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πρόεδρος Λας Πάλμας: “Θέλουμε δίδυμο τους Αραούχο και Λιβάγια”

Πρόεδρος Λας Πάλμας: “Θέλουμε δίδυμο τους Αραούχο και Λιβάγια”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την πρόθεση του οι Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο να συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο της Λας Πάλμας στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Η Λας Πάλμας ξεκίνησε τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν που θα τη βρει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας, με τον πρόεδρο της να εκφράζει την πρόθεση να είναι οι Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο το βασικό επιθετικό δίδυμο της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ μίλησε στο “UD Radio” για τους δύο επιθετικούς που αγωνίστηκαν τη φετινή σεζόν στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Λας Πάλμας, υποστηρίζοντας ότι η προθεσμία για να ενεργοποιήσει η Ένωση την οψιόν αγοράς του Κροάτη σέντερ φόρ εκπνέει στις 15 Ιουνίου.

“Η πρόθεση είναι ο Αραούχο κι ο Λιβάγια να είναι οι επιθετικοί. Επιπλέον, έρχονται από την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ήταν και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα δούμε εάν με τον Λιβάγια θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς, η οποία εκπνέει στις 15 Ιουνίου”, τόνισε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις