Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στο κρεβάτι με παίκτη του! [vid]

Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στο κρεβάτι με παίκτη του! [vid]

Σάλος στην Παραγουάη! Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο με πρόεδρο ομάδας και ποδοσφαιριστή μαζί στο κρεβάτι.

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στην Παραγουάη μετά τη διαρροή φωτογραφιών στο διαδίκτυο του προέδρου της Ρούμπιο Νιου ντε Λούκε, Αντόνιο Γκονζάλες, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μπερνάρντο Γκάμπριελ Καμπαγέρο, σε τρυφερή στιγμή.

Ο πρόεδρος μίλησε στην εφημερίδα “Hoy”, αποκαλύπτοντας ότι είχε ερωτική σχέση με τον ποδοσφαιριστή. Όσο για το πρόσωπο που διέρρευσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, ο Αντόνιο Γκονζάλες υποστήριξε ότι είναι ο νέος μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος θέλει να τον βλάψει.

“Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Ο Μπερνάρντο είναι ένας άνθρωπος ξεχωριστός για εμένα. Είμαστε ζευγάρι. Βρήκα καταφύγιο στην αγκαλιά του”, τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Ρούμπιο Νιου ντε Λούκε, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεν εκτίμησε όσα του έχει προσφέρει και θέλησε να φύγει από την ομάδα.

“Είχε όλα τα προνόμια. Τα καλύτερα αυτοκίνητα: Mercedes Benz, Land Cruiser, Prado και Hilux. Ξαφνικά τρελάθηκε και ήθελε να φύγει από την ομάδα. Καθένας κάνει κουμάντο στη ζωή του, αλλά το πρόβλημα είναι ότι του έδειξα στοργή και δεν το εκτίμησε”, υποστήριξε.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Παραγουάης, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε μετεγγραφή σε καλύτερη ομάδα, με τον ερωτευμένο πρόεδρο να τρελαίνεται και να σκίζει το συμβόλαιο του, όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=1Kb7SIs-YUk

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις