Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού: “Ελπίζω να μην γίνει η Πορτογαλία σαν την Ελλάδα”

Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού: “Ελπίζω να μην γίνει η Πορτογαλία σαν την Ελλάδα”

Ο Πάουλο Μπέντο χαρακτήρισε την Ελλάδα ως ένα παράδειγμα προς αποφυγή, μιλώντας σε συνέδριο στην Πορτογαλία.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της εθνικής Ν.Κορέας, στο πλαίσιο της ομιλίας του σε συνέδριο, αναφέρθηκε στα θέματα βίας και μίλησε για τα όσα έζησε στην Ελλάδα.

«Από αυτά που έχω δει από απόσταση, βλέπω ότι κινούμαστε προς όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, είναι μια απίστευτη χώρα, με ένα πρωτάθλημα που δεν είναι πιο ανταγωνιστικό από το δικό μας, αλλά στα ντέρμπι οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο. Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί το ίδιο στην Πορτογαλία, με τους… πολέμους που προωθούνται που θα επιφέρουν μέτρα όπως τα δικά τους.

Υπάρχουν παράγοντες που δεν μας κάνουν υπερήφανους, που είναι εκτός των τεσσάρων γραμμών, με σκηνικά πολέμου που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Έχουμε ακόμα την ευτυχία να έχουμε ανθρώπους με τις οικογένειές τους στα γήπεδα, αλλά με αυτό το νοσηρό περιβάλλον, που μπορεί να φέρει ανασφάλεια, όσον αφορά τη βία και την έλλειψη ασφάλειας, οι οικογένειες πιθανόν να μην επιστρέψουν και οι άνθρωποι πρέπει να προβληματιστούν. Όσα λαμβάνουν χώρα στον αγωνιστικό χώρο μας ικανοποιούν. Το πρωτάθλημα αποδείχθηκε ανταγωνιστικό, από τον τρόπο που εξελίχθηκε μέχρι το τέλος, σε πολλά σημεία του βαθμολογικού πίνακα, τόσο όσον αφορά τον τίτλο του πρωταθλητή, όσο και στη μάχη της παραμονής», τόνισε ο Πάουλο Μπέντο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις