Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πρόωρο “αντίο” από Εμενίκε! Σταματάει το ποδόσφαιρο ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού

Πρόωρο “αντίο” από Εμενίκε! Σταματάει το ποδόσφαιρο ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μόλις στα 31 του χρόνια, ο Εμάνουελ Εμενίκε φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του, μετά την περιπέτειά του στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και την Ισπανία, με τη Λας Πάλμας.

Έκπληξη προκαλούν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία, που κάνουν λόγο για τέλος στην καριέρα του Εμάνουελ Εμενίκε, μόλις στα 31 του χρόνια και ενώ συνέχιζε να βρίσκει αρκετά μεγάλα συμβόλαια σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Νιγηριανός επιθετικός ήρθε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, μετά από σημαντική καριέρα σε Σπαρτάκ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε, με πολλές συμμετοχές, αλλά και αρκετά γκολ, γεγονός που ανάγκασε τους “ερυθρόλευκους” να καταβάλλουν ένα τεράστιο ποσό για το συμβόλαιό του.

Η πορεία του στον Πειραιά όμως δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών και αποχώρησε από την ομάδα μόλις λίγους μήνες αργότερα, με επόμενο προορισμό του τη Λας Πάλμας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εκεί όμως δεν πήρε ούτε μία ευκαιρία, παρότι η ομάδα ήταν τόσο κακή, που βρέθηκε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Η πτωτική πορεία του Εμενίκε όμως, φαίνεται ότι είχε να κάνει και με τη… διάθεσή του για ποδόσφαιρο, αφού σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, έχει ήδη αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα του, παρότι είναι μόλις 31 ετών.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις