Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Προπονητής βίαζε ανήλικα αγόρια! Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων

Προπονητής βίαζε ανήλικα αγόρια! Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων

Κρίθηκε ένοχος για 36 σεξουαλικά εγκλήματα εις βάρος 10 αγοριών, ηλικίας 8 έως 15 ετών! Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των θυμάτων.

Ένοχος για 36 σεξουαλικά εγκλήματα εις βάρος 10 αγοριών, ηλικίας 8 έως 15 ετών, κρίθηκε από το δικαστήριο του Λίβερπουλ ο Μπάρι Μπένελ. Ο 64χρονος Άγγλος προπονητής και σκάουτ σε διάφορες αγγλικές ομάδες – μεταξύ αυτών και η Μάντσεστερ Σίτι – τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για δεκάδες σεξουαλικά εγκλήματα. Χθες (13/2) έγινε η γνωστή η ενοχή του, όχι όμως και η ποινή του.

Στο σπίτι και στο αυτοκίνητο

“Επιθετικό και αποφασισμένο παιδόφιλο”, χαρακτήρισαν οι εισαγγελείς τον Μπένελ, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά τα θύματα του, κυρίως στο σπίτι του. Κάποια από τα θύματα του περιέγραψαν το σπίτι του σαν ένα “παράδεισο για νεαρά αγόρια”, μιας και τους άφηνε να παίζουν παιχνίδια και να παραγγέλνουν φαγητά απ’ έξω. Ο Μπένελ κακοποιούσε τα θύματα του και στο αυτοκίνητο του.

Ο Κρις Άνσγουορθ, ο οποίος αποτελεί ένα από τα θύματα του, αποκάλυψε ότι ο Μπένελ τον βίασε 6 φορές, όταν ήταν σκάουτερ στη Σίτι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις