Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρόταση 2 δισ. ευρώ για τις μετοχές της Άρσεναλ!

Πρόταση 2 δισ. ευρώ για τις μετοχές της Άρσεναλ!
ΦΩΤΟ twitter

Με μία πρόταση “μαμούθ”, ο Αμερικανός μεγαλομέτοχος της Άρσεναλ, Σταν Κρένκε φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος ιδιοκτήτης της ομάδας του Βορείου Λονδίνου, αποκτώντας και το 30% των μετοχών του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Άλισερ Ουσμάνοφ.

Νέα δεδομένα στα διοικητικά της Άρσεναλ με τον Σταν Κρένκε να προχωράει σε μία ακόμη στρατηγική κίνηση για την απόκτηση του 100% των μετοχών της ομάδας, εκδιώχνοντας ουσιαστικά από αυτή, τον “συνέταιρό” του σε αυτή και Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Άλισερ Ουσμάνοφ.

Ο Αμερικανός που αυξάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, τις μετοχές του στην ομάδα, διαθέτοντας πια το πλειοψηφικό “πακέτο” με 67%, προσπαθεί αρκετό καιρό τώρα να γίνει ο απόλυτος ιδιοκτήτης των “κανονιέρηδων” και πλέον προτείνει το εξωφρενικό ποσό των 2 δισ. ευρώ για να… απαλλαγεί από τον Ουσμάνοφ.

«Προχωρούμε με αυτήν την πρόταση για να αποκτήσουμε το 100% της ιδιοκτησίας του συλλόγου. Εκτιμούμε την αφοσίωση του κυρίου Ουσμάνοφ στην Άρσεναλ, το ήθος και την ιστορία που αυτός ο σύλλογος εκπροσωπεί», ανέφερε σχετικά η πλευρά του Κρένκε, αναμένοντας πλέον την αντίδραση του Ρώσου επιχειρηματία, ο οποίος ήταν κάθετα αντίθετος σε μία τέτοια περίπτωση, τις προηγούμενες φορές που συζητήθηκε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις