Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Πρώτη “απώλεια” για Μπεσίκτας! “Αποχαιρετά” η Μονακό [vid]

Μπεσίκτας - Μονακό

Η Μπεσίκτας “έχασε” τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό Champions League, μένοντας στο 1-1 με την Μονακό (1-1) μέσα στην… κόλαση της “Vodafone Arena”. Η ομάδα του Γιουνές θα περιμένει το άλλο ματς του ομίλου (Πόρτο-Λειψία) για να μάθει εάν θα περάσει από σήμερα στους “16” του Champions League. Λίγο πριν τον αποκλεισμό οι Μονεγάσκοι.

Δεν μπόρεσε να κάνει το 4x4 στους ομίλους του Champions League. Η Μπεσίκτας έφερε 1-1 μέσα στην έδρα της με τη Μονακό και θα περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα του Πόρτο – Λειψία, για να μάθει εάν θα περάσει από σήμερα στους “16” της διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Ζαρντίμ είναι εξαιρετικά πιθανό να μην συνεχίσει ούτε καν στο Europa League, αφού έμεινε στους 2 βαθμούς.

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, έχοντας ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο η Μονακό είχε μια καλύτερη επιθετική παρουσία. Στο 12 οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Φαμπρίσιο, που μπλόκαρε την κεφαλιά του Τέλεμανς.

Παρά την κινητικότητα που είχαν, οι παίκτες της Μπεσίκτας δεν μπόρεσαν να φτιάξουν μια καλή ευκαιρία στα καρέ του Σούμπασιτς. Αντιθέτως, στο 39′ ο Φαμπρίσιο απέκρουσε με τρομερή επέμβαση δυνατό σουτ του Λόπες. Τελικά, η Μονακό κατάφερε να φτάσει στο 0-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1′) με την… σουτάρα του Λόπες.

Η επανάληψη ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για την Μπεσίκτας, που μπήκε με το.. πόδι στο γκάζι. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 54′, αφού ο Ζόρζε ανέτρεψε τον Κουαρέσμα και ο Τσενκ Τοσουν εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

https://twitter.com/erhangunes/status/925792650820714496

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπάμπελ “έσπασε” την μπάλα στον Κουαρέσμα, που σούταρε λίγο πάνω απ’ την αντίπαλη εστία.

https://twitter.com/igdirBJK/status/925789434477506560

Η Μπεσίκτας έπαιξε επιθετικά, ενώ η Μονακό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα κενά που δημιουργήθηκαν στην αντίπαλη άμυνα. Στο 76′ ο Γκλικ έστειλε από τα όρια της μεγάλης περιοχής την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 90′ ο Κουαρέσμα -που ένα λεπτό νωρίτερα θα έπρεπε να είχε αποβληθεί- μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από θέση δεξιά, αλλά το σουτ του κόντραρε στον παίκτη που τον ακολούθησε και πέρασε κόρνερ.

https://twitter.com/dpnattrass/status/925797326869889024

Στην τελευταία φάση του ματς, ο Κεϊτά Μπαλντέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαμπρίσιο, από πολύ καλή θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις