Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρώτη νίκη το 2018 για ΑΕΛ! Δεν… γλιτώνει ο Πλατανιάς

ΑΕΛ - Πλατανιάς
Eurokinissi

Ο Ράτκο Ντόστανιτς επέστρεψε στον πάγκο της ΑΕΛ και η ομάδα της Λάρισας στις νίκες, μετά από 8 αγωνιστικές. Με 1-0 νίκησαν οι “βυσσινί” τον ουραγό Πλατανιά, για την 23η “στροφή” της Superleague.

Με νίκη συνδυάστηκε η επιστροφή του Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο της ΑΕΛ. Με γκολ του Ντέλετιτς στο 69΄, η λαρισινή ομάδα επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στο “AEL FC Arena”, για την 23η αγωνιστική της Superleague, και τον «έσπρωξε» ακόμη πιο κοντά στη δεύτερη κατηγορία.

Το παιχνίδι…

Η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που προσπάθησε να παίξει επιθετικά, ενώ ο Πλατανιάς βρέθηκε από νωρίς σε θέση άμυνας. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 3′, με την κεφαλιά του Αγκάνοβιτς από το ύψος του πέναλτι να στέλνει την μπάλα άουτ.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με την ΑΕΛ να έχει νέα καλή στιγμή στο 20′. Ο Ναζλίδης έπιασε το ισχυρό σουτ μέσ απ’ την περιοχή, αλλά ο Κλιάγιτς απέκρουσε. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως, ο Πλατανιάς “άγγιξε” το γκολ. Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση, ο Ενσικούλου να μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έπιασε το δυνατό διαγώνιο σουτ, αλλά ο Μπόζοβιτς απέκρουσε στην κλειστή του γωνία.

Η ομάδα της Λάρισας συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς και στην επανάληψη, με τον Πλατανιά να μην μπορεί να… φανεί επιθετικά. Μάλιστα, οι Κρητικοί προχώρησαν και σε αναγκαστική αλλαγή στο 54′, με τον Στανισάβλεβιτς να μπαίνει στη θέση του Βάντερσον.

Η ΑΕΛ έπαιξε στο… μισό του γηπέδου τον Πλατανιά και κατάφερε να φτάσει στο 69′ στο 1-0. Ο Ναζλίδης έβγαλε κάθετη στον Ντέλετιτς κι αυτόν με τεχνικό σουτ -με τη μία- μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κλιάγιτς. Οι Κρητικοί συνέχισαν να έχουν την ίδια απογοητευτική εικόνα, αλλά ευτύχησαν να έχουν σε καλή βραδιά τον Κλιάγιτς, που κράτησε το σκορ στο 1-0, με δυο σημαντικές αποκρούσεις στο 90′ και το 90+3′.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις