Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Πέρεθ: “Ο Μόντριτς κοστίζει 750.000.000 ευρώ”

Ρεάλ Μαδρίτης – Πέρεθ: “Ο Μόντριτς κοστίζει 750.000.000 ευρώ”
ΦΩΤΟ Reuters

Μόνο με το ποσό των 750 εκατ. ευρώ μπορεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λούκα Μόντριτς, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος επισήμανε το γεγονός και στον ατζέντη του Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Ο Λούκα Μόντρις έκανε ένα ακόμα τρομερό τουρνουά με την Κροατία, την οποία και οδήγησε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως ούτε αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα 750 εκατ. ευρώ που φέρεται να ζητά για τη μετεγγραφή του 32χρονου μέσου, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σύμφωνα με τη “Marca”, ο “ισχυρός άνδρας” των Μαδριλένων υποστήριξε ότι μόνο με αυτό το ποσό θα μπορούσε να παραχωρήσει τον Κροάτη και το διαμήνυσε μάλιστα και στον ατζέντη του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Φυσικά κανείς δεν είναι διατεθειμένος ούτε καν να σκεφθεί ένα τέτοιο ποσό, όμως ο Πέρεθ φρόντισε να με αυτό τον τρόπο να πάψει κάθε συζήτηση για μετεγγραφή του Μόντρις, σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα του έχει χάσει τόσο τον προπονητή της (Ζινεντίν Ζιντάν), όσο και τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το δημοσίευμα της Marca για τον Μόντριτς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις