Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ρέγιες: Νεκρά και δύο ξαδέρφια του στο μοιραίο τροχαίο!

Ρέγιες: Νεκρά και δύο ξαδέρφια του στο μοιραίο τροχαίο!
Reuters

Σοκαρισμένο είναι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από την είδηση του θανάτου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή στην… άσφαλτο, όπως και οι δύο συνεπιβάτες του.

Η είδηση του θανάτου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες έχει βυθίσει στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το πρωί του Σαββάτου (01.06.2019). Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, το τροχαίο έγινε στην γενέτειρά του 35χρονου Ισπανού, Ουτρέτα, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Ρέγιες: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του αδικοχαμένου Ισπανού στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»

Εκτός του Ρέγιες, τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για άλλους δύο νεκρούς στο μοιραίο αυτοκίνητο. Πέρα από τον άτυχο ποδοσφαιριστή, πατέρα τριών παιδιών, έφυγαν άδοξα και πρόωρα από τη ζωή και δύο συγγενείς του (οι αναφορές κάνουν λόγο για ξαδέλφια του), που επέβαιναν μαζί του στο ίδιο αμάξι, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της οικογένειάς του.

«Σμπαράλια» το αυτοκίνητο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες! Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος

Ο 23χρονος, Τζόναθαν Ρέγιες, που έχασε ακαριαία τη ζωή του ενώ ο άλλος, ο Χουάν Μανουέλ Καλδερόν, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα και λίγες ώρες αργότερα άφησε και εκείνος την τελευταία του πνοή.

https://www.youtube.com/watch?v=3F0_Tj_esLM

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις