Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ριέκα – Ολυμπιακός, Χάσι: “Ήρθα για την πρόκριση στους ομίλους”

Ριέκα – Ολυμπιακός, Χάσι: “Ήρθα για την πρόκριση στους ομίλους”

Ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε για την επικίνδυνη Ριέκα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι που περιμένει να παιχθεί την Τρίτη το βράδυ και τόνισε πως ήρθε στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου του αγώνα ρεβάνς που θα δώσει 0 Ολυμπιακός με τη Ριέκα για τα πλέι οφ του Champions League, ο Μπέσνικ Χάσι τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν, για να φτάσει στην πρόκριση.

Τα όσα είπε ο Χάσι στη συνέντευξη Τύπου:

– Για το τι σημαίνει για τον ίδιο να οδηγεί τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League: “Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα, για αυτό ήρθα εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όχι μόνο για να προκριθεί στους ομίλους αλλά και να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο, να συνεχίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Διότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να το πετύχουμε αυτό. Αν αύριο τα πράγματα πάνε καλά για εμάς και στο τέλος έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας και θα είναι και αυτό που είναι οι φίλαθλοι μας στην Ελλάδα”.

– Για το τι θα πρέπει να κάνει αύριο ο Ολυμπιακός, για να εξασφαλίσει την πρόκριση: “Να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, όπως κάναμε και στο πρώτο ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Σαν ομάδα πιστεύω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και να πάρουμε την πρόκριση”.

– Εάν περιμένει καλύτερη την Ριέκα αύριο επειδή αγωνίζεται στην έδρα της: “Η Ριέκα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ομάδα για να την κερδίσεις. Έχουμε δει στα τελευταία της παιχνίδια πως είναι μια πάρα πολύ οργανωμένη ομάδα, έχει παίκτες με πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση, παίζουν πάρα πολύ καλά στις αντεπιθέσεις. Είναι μια ομάδα που δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο. Δεν πιστεύω πως η Ριέκα θα ανοιχτεί, ούτε θα παίξει φουλ επίθεση. Πιστεύω όμως πως θα μας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Εμείς στο πρώτο παιχνίδι, κάναμε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο το μόνο που μας έλειψε ήταν ένα γκολ. Παρόλα αυτά, εκείνοι άντεξαν στην πολύ μεγάλη πίεση που τους ασκήσαμε και κατάφεραν να πετύχουν εκτός έδρας γκολ, πράγμα σημαντικό σε αυτή τη διοργάνωση. Πιστεύω πως αύριο η Ριέκα θα είναι πολύ επικίνδυνη, στα πρώτα 15-20 λεπτά θα μας πιέσει αρκετά, αλλά εμείς πρέπει να τρέξουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, για να μπορέσουμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε απέναντι τους”.

– Για το πως θα αντιμετωπίσετε την Ριέκα: “Περιμένω ένα παιχνίδι αρκετά αμυντικογενές και οι δύο ομάδες θα παίξουν αρκετά αμυντικά. Δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να επιτευχθεί τέρμα. Ελπίζω όμως οι παίκτες μου το καταφέρουν και αυτό να κρίνει και στο τέλος το ματς”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις