Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ριμπερί: Απίστευτη “έκρηξη”! “Γ…νται οι μανάδες και οι γιαγιάδες σας” [video, pics]

Ριμπερί: Απίστευτη “έκρηξη”! “Γ…νται οι μανάδες και οι γιαγιάδες σας” [video, pics]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Φρανκ Ριμπερί κατηγορήθηκε για επίδειξη πλουτισμού, αλλά η αντίδραση του ήταν πολύ σκληρή και με πολλές ύβρεις!

Ο Φρανκ Ριμπερί βρέθηκε στο Ντουμπάι και θέλησε να γευματίσει στο εστιατόριο του πασίγνωστου ως “Salt Bae”, Νουσρέτ. Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου έφαγε μια “χρυσή” μπριζόλα, αξίας 1.200 ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=FBCGgMkUAPQ

Αρκετοί ήταν όμως αυτοί που -βλέποντας το συγκεκριμένο video- που κατηγόρησαν τον Ριμπερί για επίδειξη πλούτου. Η αντίδραση του Γάλλου ήταν… σκληρή και υβριστική.

Για το 2019 ας ξεκινήσουμε με τους ζηλιάρηδες, τους «haters» κι εκείνους που γεννήθηκαν εξαιτίας ενός σπασμένου προφυλακτικού: Γ…..νται οι μανάδες σας, οι γιαγιάδες και το γενεαλογικό σας δένδρο! Δεν σας χρωστάω τίποτα. Την επιτυχία μου τη χρωστάω στον θεό, την οικογένεια και τους φίλους μου, που με πιστεύουν”.

Με νέα ανάρτηση, ο Γάλλος συνέχισε: “Στη συνέχεια, αναφορικά με τους ψευτοδημοσιογράφους, που πάντα ασκούν κακοπροαίρετη κριτική σ’ εμένα και τις πράξεις μου (τελευταίο παράδειγμα οι τιμές αυτών που τρώω!)… Όταν προσφέρω σε φιλανθρωπίες (γιατί έχω μάθει πάντα να δίνω όταν λαμβάνω πολλά), γιατί κανένα μεγάλο μέσο δεν μιλά γι’ αυτές; Προτιμάτε να μιλάτε για τις διακοπές που περνώ με την οικογένειά μου. Παρακολουθείτε κάθε μου κίνηση, τι τρώω κτλ.. Για τέτοιου είδους ανοησίες είστε πάντοτε παρόντες!”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις